Paulien

Foto Paulien

Hey,

Ik ben Paulien, maatschappelijk werker in hart en nieren, met een grote passie voor kinderen en jongeren. In het dagelijks leven werk ik als maatschappelijk werker bij het CGG, in het kinder- en jongerenteam.

Daarnaast ben ik kindercoach. Het kriebelde zo erg dat ik de sprong wel moest wagen! Om dit op de best mogelijke manier te doen, heb ik mijn opleiding als kinder- en gezinscoach aangevuld met o.a. de vorming ‘tekeningen lezen’, .... Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe manieren, kennis en technieken om mijn taak steeds beter in te vullen.

Als kindercoach werk ik gedurende een korte, effectieve periode aan de hulpvraag van uw kind. Wat ik daarbij belangrijk vind? Veiligheid, laagdrempeligheid, vertrouwen en nabijheid. We zijn een team en we gaan samen opzoek naar blokkades die het dagelijks leven moeilijker maken. Mijn doel? Je kind weerbaarder maken. Zorgen voor flexibiliteit en helpen om hun kwaliteiten en talenten te ontdekken.

Is je kind 12 jaar of jonger en kampt je kind met een ‘probleem’ (dit ten gevolge van bijvoorbeeld pesterijen, scheiding, zelfontwikkeling, …) Contacteer me en dan zoeken we samen naar de juiste boot om weer te kunnen varen en zo in je veilige haven aan te meren…

Zeer warme groet

Het Mijklokje, ik ontdek het mooie in MIJ!

Aanwezig op zaterdagvoormiddag!
Afspraken maken kan via accretio@accretio.be of het contactformulier