Jolanda

Foto Jolanda

Ik ben Jolanda, 50 jaar, gehuwd met Eddy, mama van Neeltje en Lobke en plusmama van Wesley. Ik heb ook twee schatten van kleinkinderen: Elise en Noan.

In het dagelijkse leven werk ik op de sociale dienst van een maatwerkbedrijf. Ik begeleid hier medewerkers met een grotere afstand tot de reguliere arbeidsmarkt gedurende hun volledige werktraject; zowel op praktisch als op psychosociaal gebied.

Sinds een kleine twee jaar heb ik mijn praktijk “Moment”.

Als bachelor in de gezinswetenschappen en coach heb ik altijd een grote interesse gehad in levensverhalen. Vol verwondering keek ik toe hoe mensen in deze hectische tijden al dan niet alle ballen in de lucht konden houden. Toen ik de KernTalentenmethode ontdekte begreep ik pas écht het verschil. Zij die hun sterke KernTalenten, hun energiegevers, veelvuldig kunnen inzetten en weinig hun kleine KernTalenten, hun energievreters, moeten inzetten kunnen met meer passie en flow door het leven gaan.

Ik geloof er sterk in dat je jezelf, je gezin, je werk, je relaties en omgevingsfactoren niet als aparte entiteiten kan zien, maar als een verbinding met een constante wisselwerking. In mijn begeleidingen zal ik naast oog voor jou en jouw job dan ook steeds je bredere context in beeld laten komen.

KernTalentenanalyses zijn hierbij een grote meerwaarde. De KernTalentenmethode vormt de rode draad doorheen mijn begeleidingen. Zowel in het kader van persoonlijke ontwikkeling en relatie als bij studiekeuze- en loopbaanbegeleiding.

Als levensloop-en loopbaancoach begeleid ik jou bij het vinden van meer balans in (werk)relaties en het ontwikkelen van veerkracht bij kantelmomenten in het leven, stress, overbelasting … Zodat jij vanuit de kracht van je KernTalenten met volle goesting in het leven kan staan.

Als gecertificeerd Transformational Breath® ademcoach laat ik je kennis maken met de kracht van je adem.

Vanuit een contextuele kijk, uitgaand van jouw noden, vragen en mogelijkheden kijken we samen welk traject het beste bij jou past.

Mijn aanbod:

• KernTalentenanalyse in het kader van persoonlijke ontwikkeling of studiekeuze

• Loopbaanbegeleiding met of zonder loopbaancheques

• Transformational Breath® ademcoaching

Aanwezigheid: één week op maandagavond, andere week op woensdagvoormiddag!
Afspraken kunnen gemaakt worden via accretio@accretio.be of het contactformulier!